недеља, 2. децембар 2012.

USKORO!!!



    Pre nego što te ošamute strava i užas koji te čekaju na stranicama ove knjige i pipci iz senke ščepaju i odvuku u mrak, želimo ti lep provod tokom predstojećih praznika i sve najbolje u novoj godini.

    Ukoliko prepoznaš i sebe među junacima neke od priča, nemoj brinuti. U njima su opisani obični ljudi, tvoji sugrađani i komšije. Nešto tajanstveno i zlo im se dogodilo, a nas navelo da to podelimo sa tobom.     Nadamo se da ćeš uživati u onome što jedva čeka da bude ispričano.

    Savetujemo ti da se opustiš, jer si to svakako zaslužio.

    Samo, imaj na umu – opreza nikada dosta! I zato, kada se završi slavlje, kada prijatelji odu, a svetla se pogase, obavezno zastani pre odlaska u krevet, zatvori oči i dobro oslušni...
Možda nešto diše u tvojoj torti.



2 коментара:

D. је рекао...

Gosti se guraju oko kariranog stola. Na njemu je torta. Obična, okrugla, prelivena slatkim od višanja i čokoladom. Na torti je svećica. Obična, šarena, dopola već istopljena. Na svećici je plamen. Boji lica titravih zvanica. Trenutak gasi upaljene oči i reže tri parčeta torte. Prvo parče je za slavljenika. On dobija najbolji komadić nokta. Drugo je za brata, on dobija najbolji komadić muda. Treća je za tebe. Ti dobijaš najbolji komadić sebe.

D. је рекао...

Na primer.