четвртак, 15. јун 2017.

VAŠARSKE PRIČE - Komentari


Sasvim neočekivano (verovatno zbog urednikovog uticaja) stigle su ocene mojih radova u “Argus magazinu”


NEOČEKIVANA GOZBA

Ovo je pomračenje kulture inteligencije prosvećenosti i autoriteta i uskrsnuće nakaznosti i ekstremne tame ljudskog uma.
Milovan Lalović

Profesionalno napisana i nemam nikakve zamjerke. Volim Šarčevićevu hrabrost i drskost, način kako vodi priču a pogotovo kraj. Njega zaista moraš voliti.
Alma Zornić

Horor priča nabijena erotikom, čak na granici pornografije. Čudna želja mladića da se sjedini sa drevnim Bogom Velesom u njegovoj noći, uoči prvog maja. Očekuje boga Velesa u otelotvorenju medveda. Na kraju, kada je već kasno, shvati da je tragično procenio otelotvorenje...
Tihomir Jovanović - Tika

IME MAJKINO (Kolaboracija)
Progutala sam je u jednom dahu. Opis vašara urađen do perfekcije. Način pisanja, dijalekt koji se koristi u priči vodi me u samu priču, čujem je i vidim. (volim dijalekte i opise i zbog toga priča ima specifičan i uzbudljiv šmek) Iznenađujući obrt i butalan kraj, ježim se. Čak mi se čini, možda i griješim, da je to bila Šarčevićeva tačka na kraj priče, tj njegov stil. :)
Alma Zornić

Priča bez podataka o autorima. Pretpostavljam da se iza Severnjaka krije neko sa severa Bačke. Priča pisana iz ženskog ugla posmatranja, ni devojčica ni devojka, u kojoj progonitelji postaju lovina. Sedma ćerka sedme ćerke poseduje više moći. Ona je Morana... Priča pisana živim vojvođanskim narečjem koji joj daje poseban šmek..
Tihomir Jovanović - Tika

Постави коментар