четвртак, 23. јун 2016.

Stiglo u Knjižaru "S"

"Knjižara S" se nalazi u Subotici, Cara Lazara 32 (ulica paralelno sa Radijalcem), a radno vreme je od 15.00 do 21.00 časova. Knjige možete poručiti i pouzećem. Dovoljno je da nam na mejl design@tippnet.co.rs pošaljete spisak knjiga koje naručujete i svoju adresu, a mi ćemo Vam ih poslati otkupninom.

 

 L. Ron Hubbard, Bojno polje zemlja - Neprijatelj

Mladost Zagreb, 1986, biblioteka Delta
Prvi deo romana - Neprijatelj (533 str.)


400 din

L. Ron Hubbard, Bojno polje zemlja - Pobeda

Hubbardov SF roman Bojno polje zemlja, napet je, pun šarolikih likova, uzbuđenja, borbe dobra i zla i svega što je potrebno za jednu čitku knjigu koja se uprkos pozamašnoj debljini ne ispušta iz ruku. Drugi deo romana - Pobeda (481 str.) 

 400 din



Rafaele Nigro, Krstarica "Meduza"


broširani povez, 287 strana, 17 cm, ćirilica, Izdavač: Dereta, Beograd 1999.
Edicija: Italijanska književnost

Roman Krstarica Meduza, u prevodu Dragana Mraovića, italijanski je bestseler objavljen aprila ove godine i nominovan za najveću italijansku književnu nagradu STREGA. Čuveni italijanski režiser Franko Rosi priprema i snimanje filma po istoimenom romanu..

350 din

dr. Paul Hauck, Kako savladati strah


Format: 20,5x14, Broj stranica: 89, Uvez: tvrdi, Godina izdanja: 1991
Izdavač: Založba mladinska knjiga, Ljubljana - Zagreb, Prevela: Lana Marić
Ako ste ikada dopustili da vam strah stane na put, jednostavni savjeti dr. Haucka pomoći će vam da počnete živjeti punijim životom.

350 din


Frenk V. Abagnejl - Čik me uhvati


Format: 13x20 cm, Broj strana: 260 strana
Zapanjujuća istinita priča o najtraženijem svetskom prevarantu po kojoj je snimljen igrani film u režiji Stivena Spilberga, sa Leonardom Di Kapriom i Tomom Henksom u glavnim ulogama.

400 din



Trejsi Ševalije, Devojka sa bisernom minđušom


Format: 13x20 cm, Broj strana: 240 strana

Devojka sa bisernom minđušom ubedljiv je istorijski roman, ali kao studija ljudske prirode, začinjena zrelom analizom, on blista. Ševalije unosi impresivnu mešavinu strasti, gneva i zapažanja u roman koji je lep i brutalan.

400 din

Нема коментара: