среда, 30. март 2016.

KOLEVKINE HRONIKE U PRODAJI



Roman "Kolevkine hronike" je u prodaji i zasad se može nabaviti u  Čudnoj knjižari Znaka Sagite i u Subotičkoj knjižari S .

Prva promocija knjige će se održati sutra, 31. 03. 2016 s početkom u 19 sati u Gradskoj Biblioteci Novog Sada ( Dunavska br 1).

Gosti Tihomir Jovanović, Danijela Milosavljević i Saša Milosavljević, a promociju će voditi Monika Maširević.
Naravno, sve moje knjige ćete moći kupiti po specijalnim cenama, uključivši i najnoviju.
                                  Kolevkine hronike - 750 dinara (Kod izdavača 880)
                                  Sam ispod šljive - 300 dinara
                                  Dolazak tame - 300 dinara
                                  Kaurinova kletva - 300 dinara


KOLEVKINE HRONIKE


Da je hiljadugodišnje Carstvo pred svojim najmračnijim danima, saznajemo kroz doživljaje nekoliko ličnosti. Svaka od njih iz sopstvene vizure sagledava nadirući talas mračnih nagoveštaja.
Upoznajemo Cara i Caricu, zaverenike protiv njihove vlasti, kao i generala koji se suočava sa najgorom najezdom varvara ikada viđenom. Tu su i Teodor, plaćenik koji se vođen nostalgijom vraća u Carstvo, kao i Sunčica, profesionalni lopov, što se silom prilika umesto u Carski Grad iskrcava posred graničnih oblasti Carstva.
Lagano se razotkriva srednjovekovno feudalno uređenje Vizantijskog tipa, dvorske spletke, ali i pojavljivanja bića iz legendi posred Carstva.
Centar zbivanja je „Knjiga Predaka“ i dvor Sarbana, čuvara biblioteke. Kad prevrat nastupi, Car biva ubijen zajedno sa najvernijim vazalom iz kuće Sarban, kao i starešinama odanih velikaša. Istovremeno razbojnik prozvan Šumskim Kraljem otima princezu iz Kuće Sarban.
Kad sve deluje izgubljenim, radnja se premešta hiljadama svetlosnih godina daleko i saznajemo da je svet nakon nuklearnog holokausta doslovno vraćen u srednji vek, ali pre uništenja zemaljske civilizacije, više generacijskih svemirskih brodova otposlato je u nepoznato.

Odakle potiču živi mrtvaci, ko je zapravo šumski kralj i da li je pomirenje moguće saznaćete u ovoj knjizi.


Нема коментара: